- Wie zijn we? -

Leen Pauwels (zij/haar)*

 

Muziektherapeut

 

Ik ben enorm gepassioneerd door muziek en hou ervan om dit in mijn werk als muziektherapeut tot uiting te laten komen. Je kan met elke vraag, bezorgdheid of probleem terecht bij mij want net zoals de andere begeleiders in Atelier113 werk ik volledig op maat. Je zal mij leren kennen als een enthousiast, levendig iemand die graag creatieve oplossingen zoekt voor een probleem of vraag. Standaard staat niet in mijn woordenboek en zo werk ik ook liefst.

 

Emma Dejonghe (zij/haar)

 

Psycholoog - Psychotherapeut in opleiding

 

Verscheidene vragen en thema's vinden een plaats in mijn therapieruimte: zingeving, school, relationeel, identiteit, lichaamsbeleving,... Samen gaan we aan de slag met jouw verhaal en zoeken we naar wat jou hindert. Ik hanteer een open en respectvolle houding ten aanzien van wat je brengt en ik help je bij het vinden van jouw eigen oplossingen, gestut door het beroepsgeheim.

 

VICKI POMPE (ZIJ/HAAR)

 

Danstherapeut - circusartiest

 

Wat ik mooi vind aan de wereld is dat iedereen uniek is! Tijdens mijn ateliers werk ik graag met de noden van de persoon die voor mij staat, in plaats van iedereen de zelfde stempel te geven. Ik kom naar Atelier113 met een open geest en een rugzak vol ervaringen, zonder verwachtingen of het woord "moeten". Zowel binnen als buiten de ateliers ben ik een echte creatieveling! Ik ben een ideëen-mens en vind inspiratie uit alle hoeken!

 

LIESELOT DERVEAUX (ZIJ/HAAR)

 

beeldend therapeut

 

Ik hou van de kracht van beelden bekijken of maken waar het woord soms ontbreekt en maak er graag gebruik van als beeldend therapeut. Elke vraag of nood kan en mag aan bod komen. Ik streef naar een veilige plaats waar je ruimte voelt om je hindernis, je vraag of verhaal te brengen, een plaats waar je on-t'moet. Ik werk in mijn atelier volledig op maat zonder een oordeel, label of vooropgesteld plan. Via zoeken en vinden ga ik samen met jou aan de slag.

* Wij worden graag aangesproken met deze voornaamwoorden.